A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Mérkőzzön meg sikeresen a banki környezet folyamatos változásával!

Hogyan lehet kezelni és hogyan kezelik a bankok a folyamatos evolúciót-revolúciót a pénzügyi piacokon? Mennyire tud Ön megküzdeni a ma és a holnap kihívásokkal teli témáival? A BADI bankmenedzsment program integrált és szisztematikus képet ad a jövő bankárai számára leginkább kihívást jelentő, mind a jelenlegi, mind a jövőbeli kérdésekről. Ma a bankok és a bankárok egy olyan világban élnek, amely ingadozó, bizonytalan, összetett és kétértelmű.

A program lehetővé teszi, hogy alapos ismereteket szerezzen a legfontosabb stratégiai iparági fejlesztésekről, arról, hogyan hatnak ezek a banki tevékenységre, és olyan eszköztárat biztosítanak Önnek, amely kezelni tudja ezeket a kihívásokat a jövőben. Negatív kamatlábak, növekvő piacok volatilitása, alacsony hozam, egyre növekvő szabályozási környezet, robo-visors, új pénzügyi elméletek, iparosítás, átalakulás és a változás digitalizálása. Többek között ezekkel a kihívásokkal foglalkoznak majd a program résztvevői.

A BADI Bankmenedzsment Program célja, hogy segítsen a jövő bankárainak megmérkőzni a változások óriási kihívásaival a jövőben. Ebben segít az új Bankmenedzsment, banküzemtan kézikönyv, amit aktív banki szakemberek készítettek és a legújabb szakmai alapokra épül. Az új könyvet az alábbi rövid videóból ismerhet meg:

 

További részleteket a képzés oldalán talál!

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., információs vonal: 06-1-224-07-42

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image