A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Minőségi sztenderd az európai pénzügyi szolgáltatási szektorban

Az Európai Bankárképzők Szövetsége (EBTN) kialakította a Triple E minősítési rendszert. A Triple E akkreditáció az európai banki és pénzügyi szolgáltatási szakképesítések minőségi szabványa, az akkreditáció elismerés az intézmények számára az általuk nyújtott képesítések minőségére vonatkozóan.

 
Az Európai Bankárképzők Szövetsége (EBTN) kialakította a Triple E minősítési rendszert. A Triple E akkreditáció az európai banki és pénzügyi szolgáltatási szakképesítések minőségi szabványa, az akkreditáció elismerés az intézmények számára az általuk nyújtott képesítések minőségére vonatkozóan.

A Triple E minősítés az Európai Unió életen át tartó tanulás eszközeire utal vissza és ezek jelentik az akkreditáció három pillérét:

A Triple E szabvány átláthatóságot biztosít, mivel elősegíti a képesítések nemzetközi összehasonlítását. A Triple E keretrendszer hozzájárul az uniós országok oktatási rendszereinek nagyobb átláthatóságához, ezáltal növelve az egyének készségeinek és nemzetközi mobilitásának minőségét, elősegítve a bizalom helyreállítását a pénzügyi ágazatban. Elismeri a meglévő nemzeti bevált gyakorlatokat, és elismeri az illetékes nemzeti hatóságok által odaítélt szinteket és intézményi akkreditációkat.

Mi a Triple E minősítés értéke munkavállalóként?

A Triple E akkreditáció

  • segít azonosítani a minőségi képzéseket Európában,
  • összehasonlítja az oktatásokat és az oktatás színvonalát a különböző képzési programokban,
  • segít dönteni az oktatási programok között, hogy melyik a megfelelő és hatékony beruházás, és mivel érhető el a megfelelő eredmény.

A Nemzetközi Bankárképző 30 éves ünnepségéhez kapcsolódóan kapta meg a Triple E akkreditációt a VAP programjára. A Vagyon, Alap, Portfólió (VAP) a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) és a Bankárképző közös programja.

A program célja befektetési szakemberek gyakorlati továbbképzése. A program során részletes információkkal gazdagodhat a hazai és külföldi intézményi környezetről és a befektetéskezelési piacról, azok működési sajátosságairól, a magyar szabályozói környezetről és a kapcsolódó etikai normákról. Megismerheti a piac mozgásait meghatározó gazdasági összefüggéseket, a portfólióelmélet alapjait, és a legfontosabb termékek (kötvények, részvények, származtatott termékek) piacait, sajátosságait.

A Triple E akkreditációval rendelkező VAP programmal a magyar szakemberek Európa-szerte elismert képesítést szerezhetnek, és így növelhetik karrierlehetőségüket. Az ITCB fő célja az, hogy segítse a pénzügyi szakembereket a szükséges ismeretek és készségek elsajátításában és a szakmai továbbképzés megkönnyítésében

A szakképzett szakemberek segítenek újból felépíteni a bizalmat a pénzügyi szektorban. Szerezzen elismert európai képesítést a Bankárképzőben! További információt VAP képzésünkről a Bankárképző honlapján találhat!

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image