A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

FINSIM bankszimulációs játék, amit már egész Európa ismer!

Az EBTN (European Banking & Financial Services Training Association), az Európai Bankárképző Szervezetek Szövetsége áprilisban Belgrádban tartotta részvényesi találkozóját.

Az EBTN évente két közgyűlést szokott tartani, az őszi ülésre mindig Brüsszelben kerül sor. Az őszi találkozó lehetőséget biztosít arra, hogy az oktatási intézmények képviselői szakpolitikáról és aktuális kérdésekről egyeztessenek az Európai Unió szakértőivel.

A tavaszi, belgrádi gyűlésen nem csak a szervezet Európai Unión belüli tagjai, hanem más szervezetek is részt vehettek. Így a teljes jogkörrel rendelkező tagok mellett a társult tagok is örömmel üdvözölték a Bankárképző által bemutatott FinSim bankszimulációs játékot, amit az EBTN tagoki is használnak és egész Európát átfogó közös versenyek szervezése várható.

Az egyetemistáknak jelenleg lehetőségük van kipróbálni a bankszimulációt a Bankárképző Központ és az Erste Bank által szervezett bankszimulációs versenyen és megszerezni az első tapasztalatokat bankvezérként!

További információt a programról a BankSim 30 játék honlapján találhat!

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image