Regisztrálja e-mail címét itt és máris küldjük a két díjmentes videó elérhetőségét!

Nehéz eligazodni a pénzügyi képzések piacán?

Megkönnyítjük a döntését! Tanuljon valami újat: a Bankárképző Bankszakmai moduljának két videóleckéje most díjmentesen hozzáférhető.

 

Mit kell tennie?

Regisztrálja e-mail címét itt és máris küldjük a két díjmentes videó elérhetőségét!

Miről szólnak a videók?

A Bank egyik legfontosabb tevékenysége a hitelezés. Ügyfélként számos hitellel találkozunk, az első leckében rendszerezzük a konstrukciókat és megismerünk olyan fogalmakat is, mint forgóeszközhitel, projektfinanszírozás, faktorálás, bankgarancia, lízing. Oktatóink érthetően elmagyarázzák!

Ismerjen meg vállalatoknak kínált banki megoldásokat mint például a kamatswap! A második leckében betekintést kap további banki termékekbe és ezek működésébe.

Melyik képzést ajánljuk?


A Nemzetközi Bankárképző Központról

A Nemzetközi Bankárképző Központ Kelet-Európa első bankárképző intézményeként több, mint 30 éves hazai és nemzetközi oktatási tapasztalattal rendelkezik a bankszakmai és pénzügyi képzések területén. A Bankárképző széles körű oktatási profiljában a piac által is elismerten magas szakmai színvonalat képviselnek a kockázatkezeléshez kapcsolódó tanfolyamok. A Bankárképző oktatási palettáján az akkreditált hazai szakképesítést és diplomát adó képzések mellett ott vannak a nemzetközileg akkreditált banki, befektetési programok is.

E-learning képzéseinket akár már ma is elkezdheti! >>

Nézzen bele a bankszakmai modul két ingyenes videójába