ÉRTÉKPAPÍR ÜGYINTÉZŐI JOGI VIZSGA FELKÉSZÍTŐ

ertekpapirKészüljön fel a 3 napos képzésünkkel a Közép-európai Brókerképző Alapítvány Értékpapír Ügyintézői Jogi Vizsgájára!
Nemcsak a vizsgára készülőknek ajánljuk
a képzést, hanem az értékpapírokat és befektetési termékeket értékesítő befektetési, pénzügyi vállalkozások munkatársai számára és mindazoknak, akiknek munkájuk során ismerniük kell az értékpapírok, befektetések jogi vonatkozásait és a kapcsolódó szabályozásokat!

További részletek

KÉPESÍTETT TŐKESZÁMÍTÁSI SZAKÉRTŐ KÉPZÉS

tőkeszámításIsmerje meg a hatályos jogszabályokat, a szabályozói elvárásokat!
Sajátítsa el a kockázatok számszerűsítésének és a tőkekövetelmény számításának gyakorlati módszereit!
A tanfolyam átfogóan, egységes szerkezetben mutatja be a kockázatkezelés, kockázatelemzés és kockázati kontroll hatókörébe tartozó valamennyi feladatot, különös tekintettel a tőkekövetelmény számítására.

További részletek

KÉPESÍTETT HITELKOCKÁZAT KEZELŐ KÉPZÉS

hitel1A beszámolókból megismerhető vagyoni és pénzügyi helyzet elemzéséből kiindulva az ügyfél és ügyleti kockázaton keresztül speciális területek (agrárium) és speciális ügyfélcsoportok (egyéni vállalkozók, őstermelők) finanszírozási kockázataival is foglalkozunk, valamint a kvázi konszolidáció lépéseivel is megismertetjük a résztvevőket.

További részletek

„A BEFEKTETÉSI TANÁCSADÁS SZÁMUNKRA FELELŐSSÉGET JELENT”

thGratulálunk a Budapest Bank munkatársainak, akik sikeresen elvégezték az Európai Pénzügyi Tanácsadó képzésünket!

Teljes szöveg

RENDELJEN OKTATÁST AZ IGÉNYEI SZERINT!

szemelyre szabott thValamennyi képzésünk megrendelhető személyre szabottan (a megrendelő elvárásainak, belső rendszerének, sajátosságainak figyelembevételével kialakított, módosított tematika alapján) egyeztetett helyszínen és időpontban.
Megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

További részletek

KÉRJEN SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

szem szabott thA jelzáloghitel nyújtásával, közvetítéssel kapcsolatos eljárásra, a hiteltanácsadásra és a foglalkoztatottak szakmai ismereteire vonatkozó szabályokról szóló 462/2015. (XII. 29.) Kormányrendelet szerint a jelzáloghitel nyújtása vagy közvetítése, valamint hiteltanácsadás esetén a hitelező, a hitelközvetítő és a közvetítői alvállalkozó az általa foglalkoztatott személyek számára meghatározott gyakorisággal belső képzést kell, hogy biztosítson.
A Bankárképző igény esetén vállalja, hogy támogatja a jelzáloghitelezőket a Kormányrendelet által előírt tartalmú belső képzés megvalósításában.
A képzés javasolt időtartama 2-4 nap.
A képzés tartalmi minimumkövetelményei igény szerint kiegészíthetők a munkatársak kompetenciájának felmérésével, és további szakmai, a belső elvárásoknak, szabályozásoknak megfelelő témakörökkel, egyedi vagy csoportos vizsgáztatással.

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időkö-zönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

A képzési programjaink ismertetőit, a Tanulmányi és Vizsga-szabályzatokat, egyéb fontos információt az egyes képzések oldalán találhatja meg, ahol a „Letölthető anyagok” fülre kattintva láthatóak az adott program dokumentumai.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.

Trend figyelő

2017, április 24.
Közös ajánlás a pénzmosás ellen
Megjelent a végleges közös iránymutatás a pénzmosás elleni küzdelemmel és a terrorizmus finanszírozásával (AML/CFT) kapcsolatos kockázatalapú megközelítésének jellemzőiről valamint a kockázatalapú felügyelet során szükséges lépésekről. Az ajánlás tartalmára vonatkozóan az európai felügyeleti hatóságok (ESA) 2015 októbere óta folytatottak konzultációt. További részletek
2017, március 28.
AZONNALI FIZETÉS 2019-TŐL
A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Stabilitási Tanácsának 2016 év végén megfogalmazott alapelvárásainak értelmében az MNB bejelentette, hogy terveik szerint 2019 közepére megvalósul az azonnali fizetési rendszer Magyarországon. További részletek