Módosult az ÁSZF-ünk!

ászf 200604 265x200Mindig fontos számunkra oktatásaink, képzési anyagaink naprakészsége, aktualitása. Eljött az idő, hogy az ÁSZF-ünket is frissítsük a legfrissebb változásoknak megfelelően. A módosítás után megkülönböztetünk kötött időben zajló tantermi és online képzéseket, és az e-elarning képzéseket. Ezen képzésekhez kapcsolódó változásokról, elállási és felmondási jogokról részletesen ÁSZF-ünkból tájékozódhat.
Kérdés esetén keressen minket bátran!
További részletek

Aktuális gazdaságpolitikai kitekintés!

gazdpol 265x200

Mik lehetnek a koronavírus válság gazdaságpolitikai következményei?

Hallgassa meg INGYENES e-learning képzésünket!

További részletek


Valamennyi képzésünk online módon elérhető!

streaming 200312 x265
A Bankárképző vezetősége azon az állásponton van, hogy a jelen rendkívüli helyzetben – a hallgatók és az oktatók egészségének megőrzése az elsődleges feladat. Ezért március 16-ától minden képzésünket (a rövid tanfolyamoktól a diplomaprogramokig) online módon tesszük elérhetővé, amelynek elérhetőségéről a hallgatókat külön tájékoztatjuk.
Csatlakozzon Ön is otthonából a képzéseinkhez!

További részletek

Sikeresen elindultak online interaktív kurzusaink!

onlineclass 200318

Örömmel hirdetjük, hogy a héten sikeresen lezajlottak az első online tanfolyamaink a Cisco Webex alkalmazásán keresztül! A hallgatóink is értékelték, hogy a megszokott élőszavas kommunikáció mellett chaten-en is bármikor feltehették kérdéseiket:
"Profi megoldás volt 😁! Köszönöm"- a Minősített Befektetési Tanácsadó tanfolyamunk egyik hallgatója

További részletek

Megjelent tavaszi programfüzetünk!

magazine 2020tavasz x265

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe tavaszi programkínálatunkat. Részletes képzésleírásokkal és további információkkal kapcsolatban folyamatosan frissülő honlapunkon tájékozódhat!

Nézzen bele programfüzetünkbe!

Tehetünk-e a környezetvédelemért befektetési döntéseinkkel?

ESG

Nem túlzás azt állítani, hogy a klímaváltozást illetően nap mint nap jelennek meg egyre nyugtalanítóbb hírek a világsajtóban. Tehetünk-e ezellen valamit?

További részletek

 

Képzettebb munkatársak a jelzáloghitelezésben!

Jelzalog 265x200

Még nem birkózott meg a jelzáloghitelezési oktatás előírásaival?

Válassza nemzetközi gyakorlaton alapuló, hatékony MCD (Jelzáloghitelezés) képzésünket! Feleljen meg a jogszabályi előírásoknak és növelje ügyfelei elégedettségét! Biztosítsa munkatársai gyors és hatékony oktatását!

További részletek