VAP – VAGYON, ALAP, PORTFOLIÓ

vap thRészletesen tanulhat a hazai és külföldi intézményi környezetről, a befektetéskezelési piacról, azok működési sajátosságairól, a magyar szabályozói környezetről, a kapcsolódó etikai normákról.
Megismerheti a piac mozgásait meghatározó gazdasági összefüggéseket, a portfólióelmélet alapjait, és a legfontosabb termékek (kötvények, részvények, származtatott termékek) piacait, sajátosságait.

További részletek

FEBI - SZAKKÉPESÍTETT BANKREFERENS

FEBI TH 15A képzés díjából 15% KEDVEZMÉNY jár mindenkinek, aki január végéig befizeti mind az 5 modul díját!
Szerezze meg az emelt szintű OKJ szakképesítést és a Magyar Bankszövetség FEBI Tanúsítványát a Bankárképző FEBI távoktatási programja keretében.
Az oktatást kiemelten ajánljuk jelzáloghitel nyújtásával, közvetítésével vagy hiteltanácsadással foglalkozóknak.

További részletek

KÉPESÍTETT TREASURY SZAKÉRTŐ KÉPZÉS

treasury thA képzésen bemutatjuk egy jól működő vállalati treasury tevékenységét, megismerkedhet az ügyletekkel, és követheti banki szempontból is ezeknek a termékeknek a kockázatát.
A megszerzett ismeretek alapján a hallgatók megismerik a treasury termékeket, meg tudják majd ítélni az egyes ügyletek jövedelmét és kockázatát, átlátják a Cash Pool rendszerek működését és használni tudják a jelentési rendszert.

További részletek

RENDELJEN OKTATÁST AZ IGÉNYEI SZERINT!

szemelyre szabott thValamennyi képzésünk megrendelhető személyre szabottan (a megrendelő elvárásainak, belső rendszerének, sajátosságainak figyelembevételével kialakított, módosított tematika alapján) egyeztetett helyszínen és időpontban.
Megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

További részletek

KÉRJEN SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

szem szabott thA jelzáloghitel nyújtásával, közvetítéssel kapcsolatos eljárásra, a hiteltanácsadásra és a foglalkoztatottak szakmai ismereteire vonatkozó szabályokról szóló 462/2015. (XII. 29.) Kormányrendelet szerint a jelzáloghitel nyújtása vagy közvetítése, valamint hiteltanácsadás esetén a hitelező, a hitelközvetítő és a közvetítői alvállalkozó az általa foglalkoztatott személyek számára meghatározott gyakorisággal belső képzést kell, hogy biztosítson.
A Bankárképző igény esetén vállalja, hogy támogatja a jelzáloghitelezőket a Kormányrendelet által előírt tartalmú belső képzés megvalósításában.
A képzés javasolt időtartama 2-4 nap.
A képzés tartalmi minimumkövetelményei igény szerint kiegészíthetők a munkatársak kompetenciájának felmérésével, és további szakmai, a belső elvárásoknak, szabályozásoknak megfelelő témakörökkel, egyedi vagy csoportos vizsgáztatással.

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időkö-zönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

A képzési programjaink ismertetőit, a Tanulmányi és Vizsga-szabályzatokat, egyéb fontos információt az egyes képzések oldalán találhatja meg, ahol a „Letölthető anyagok” fülre kattintva láthatóak az adott program dokumentumai.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.

Trend figyelő

2017. január 5.
Európai Tanács: módosult a ‘PRIIP’ szabályok határideje
Az Európai Felügyeleti Hatóságok (EBA, EIOPA, ESMA) Vegyesbizottsága módosította a lakossági befektetési csomagtermékekkel, illetve biztosítási alapú befektetési termékekkel (ún. PRIIP-ekkel) kapcsolatos kiemelt információkat tartalmazó dokumentumok (KID-ek) tartalmára vonatkozó szabályozástechnikai standardokról (RTS) szóló Rendelet bevezetésének határidejét. További részletek
2016. december 15.
Az Európai Bizottság új MiFID II-es szabályozási csomagot adott ki
Az Európai Bizottság újabb fontos lépéseket tett az árualapú származtatott eszközpiac szigorúbb szabályozása, az árspekuláció visszaszorítása érdekében és, hogy biztosítsa a piacon aktív szereplők megfelelő szabályozását is. További részletek