ONLINE VAP PROGRAM

 

 

2016 őszén a Vagyon, Alap, Portfólió képzésünk ONLINE formában is elérhető! Szerezze meg most az otthonában az Ön időbeosztásának megfelelően a BAMOSZ és a Bankárképző közös VAP tanúsítványát!

További részletek

BADI - Posztgraduális Bankmenedzsment Program

A program gyakorlatorientált és kellően mély tudást nyújt a hitelintézeti területen előre lépni kívánók számára. A BADI-t ajánljuk a pénzügyi szektorban dolgozó közgazdász, jogász, informatikus, mérnök vagy más végzettséggel rendelkező pénzügyi- és bankszakembereknek, akik elmélyíteni, kiszélesíteni vagy/ és felfrissíteni szeretnék általános szakmai ismereteiket.

További részletek

CEFA - EFFAS 2016 SZEPTEMBER

 

A CEFA Befektetés-elemzői Program a European Federation for Financial Analysts Societies (EFFAS, www.effas.net) vizsgatematikájára épülő, nemzetközileg akkreditált oktatási program és vizsgarendszer. A vizsgák sikeres teljesítésével a hallgatók megkapják az európai CEFA (EFFAS) diplomát. A CEFA (EFFAS) diplomával rendelkezők megszerezhetik a nemzetközi CIIA (Certified International Investment Analyst) diplomát is.

További részletek

FEBI - Szakképesített bankreferens

FEBI logo

 

Már lehet jelentkezni a 2016. szeptemberben induló OKJ-s képzésünkre! Szerezze meg az emelt szintű OKJ szakképesítést és a Bankszövetség Tanúsítványát a Bankárképző FEBI távoktatási programja keretében!

További részletek

 

A BEFEKTETÉSI TANÁCSADÓ MINDIG TANUL

„Csak olyat adj el, amit értesz!"
2015 év végén – 2016 év elején közel 100, a Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt-nél végzett Minősített befektetési tanácsadó vehette át a képzés sikeres elvégzéséről szóló tanúsítványát! A tanúsítvány mellett az új tanácsadók egy, a végzettségüket igazoló névre szóló plasztikkártyát is kaptak.

További információ

Ígéretes jövő: középiskolások, mint befektetők?

 MG 2992 jHa a fiatalok tehetséggondozásáról van szó, a Bankárképző neve joggal merül fel aktív támogatóként. Virágzó Mentorprogramunk mellett idén újabb rátermett fiatalok szakmai fejlődését támogattuk. A 2016 telén megrendezett PénzSztár verseny győzteseit a Bankárképző a „Wall Street 101 Pénzügyes Nyári Tábor” részvételi lehetőségével ajándékozta meg.

További részletek

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időkö-zönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

Itt megtalálhatja programjaink ismertetőit, Tanulmányi és Vizsga-szabályzatunkat és képzéseink jelentkezési lapjait. A program-tájékoztatóink által megismerheti a képzéseinkhez fűződő összes kulcsfontosságú információt, segítsé-gükkel átláthatóbbá válnak a képzések felépítése, szisztémája.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.

Trend figyelő

2016. július 18.
Közeleg a SEPA végdátuma, mely a hazai pénzforgalmi szolgáltatókat és vállalkozásokat is érinti
A Single Euro Payment Area (SEPA), vagyis az Egységes Euró Fizetési Övezet célja, hogy az unió tagállamaiban a fogyasztók és a cégek azonos feltételek mellett tudjanak eurós pénzforgalmat (átutalásokat, beszedéseket) lebonyolítani. További részletek
2016. július 11.
Az EU bankszektor kockázati körképe
Az Európai Bankhatóság (EBA) kiadta legfrissebb Kockázati Körképét (Risk Dashboard), mely az uniós banki ágazat fő kockázatait és a gyenge pontjait foglalja össze, jelen esetben a 2016 első negyedéves kockázati indikátorok alapján. További részletek