ÜGYFÉL ÉS ÜGYLETI KOCKÁZATOK ELEMZÉSE

rsz kockazatA finanszírozási döntések egyre több információt igényelnek. Egyre összetettebb elemzésre van szükség és egyre összetettebb kockázatokkal szembesülünk!

Elengedhetetlen, hogy elmélyüljünk a vállalkozás működésében, értsük a vállalkozás vezetőinek érdekeltségét, meg tudjuk ítélni, fórumtémák Milyen kockázatai vannak a működésnek és sárban figyeljünk oda a menedzsment munkavégzésében.

Időpont: 2016. május 26., További részletek

VÁLLALATCSOPORTOK KONSZOLIDÁLT ELEMEZÉSE

Lehet, hogy a vállalkozás nem kötelezett konszolidált beszámoló elkészítésére, azonban a kockázatelemzéshez szükséges látni a kapcsolt vállalkozásokkal együttes pénzügyi adatait akkor is, ha csupán a tulajdonos magánszemély köti őket össze.

Esettanulmányokon keresztül mutatjuk be azokat a technikai lépéseket, amelyekkel egy egyszerű, kvázi konszolidáció elvégezhető és közösen vonjuk le az ily módon kapott eredmények tanulságait.

A képzési időpont: 2016. június 9.  09:00-16:15
További részletek

FOLYTATÓDIK A BIG DATA WORKSHOP SOROZATUNK

Lehetőség vagy kockázat?

A BIG DATA jogi, adatvédelmi és társadalmi kérdéseiről.

Időpont: 2016. június 2. 15.00-18.00

További részletek

BANKI INFORMATIKAI BIZTONSÁG

Információk első kézből:

aktuális szabályozási és gyakorlati kérdések.

Képzési időpont: 2016. május 26. 15.00-18.00

További részletek

NYÍLT NAPOK A BANKÁRKÉPZŐBEN

BADI (Bankmenedzsment) posztgraduális, CEFA-EFFAS programjainkhoz kapcsolódóan nyitott előadásokat tartunk, ahol személyesen megismekedhet a program oktatóival és élőben felteheti kérdéseit a Bankárképző képzéseivel kapcsolatban.

BADI nyílt nap: 2016. június 9. További részletek>>
CEFA-EFFAS nyílt nap: 2016. június 16. További részletek>>

A BEFEKTETÉSI TANÁCSADÓ MINDIG TANUL

„Csak olyat adj el, amit értesz!"
2015 év végén – 2016 év elején közel 100, a Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt-nél végzett Minősített befektetési tanácsadó vehette át a képzés sikeres elvégzéséről szóló tanúsítványát! A tanúsítvány mellett az új tanácsadók egy, a végzettségüket igazoló névre szóló plasztikkártyát is kaptak.

További információ

BANKÁRKÉPZŐ MIKROVÁLLALATI BANKSZÁMLAINDEX ELEMZÉSE

A Magyarországon működő kis- és középvállalkozások száma meghaladja a 650 ezret, melyek 95%-a mikrovállalkozás. A vállalkozásoknak érdemes körültekintően kiválasztaniuk a számlavezető bankjukat, mivel a kereskedelmi bankok által kínált számlacsomagok közötti tudatos választással jelentős, havi szinten akár 30-40%-os megtakarítást is elérhetnek.

További részletek

LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA DÍJAK – KIVÁRÁS A PIACON?

A bankok az elmúlt félévben alig változtattak lakossági bankszámla kondícióikon. Mindezek mellett a bankok között megfigyelhető nagyságrendi különbségek továbbra is megmaradtak. Ezért továbbra is érdemes körülnézni a piacon, s a saját pénzügyi szokásainknak megfelelő számlát választani, ezzel jelentős összegek takaríthatóak meg.

További részletek

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időkö-zönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

Itt megtalálhatja programjaink ismertetőit, Tanulmányi és Vizsga-szabályzatunkat és képzéseink jelentkezési lapjait. A program-tájékoztatóink által megismerheti a képzéseinkhez fűződő összes kulcsfontosságú információt, segítsé-gükkel átláthatóbbá válnak a képzések felépítése, szisztémája.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.

Trend figyelő

2016. május 27.
Pepper, a MasterCard robot pénztárosa
A MasterCard egy igazi feltörekvő ágazat felé vette az irányt, neki köszönhetően a világon elsőként a Pizza Hut ázsiai éttermeiben egy kis, több nyelven beszélő gyermekded robot, Pepper készül a pénztári feladatok ellátásra. További részletek
2016. május 13.
Indul az első nulla százalékos uniós hitel az MFB pontokon
Az 2014–2020-as uniós ciklusban a visszatérítendő támogatások terén jelentős, több mint 700 milliárd forintos keret áll rendelkezésre, melynek mintegy 75%-át hirdeti meg a Kormány a ciklus első felében.Az új modell egyik fő célja a vállalkozásoknak nyújtott minél szélesebb körű forráskihelyezés. További részletek