BANKI IT PROJEKTMENEDZSER KÉPZÉS

A képzést olyan szakembereknek ajánljuk, akik IT rendszer-bevezetési projektfeladatok megoldásában szeretnének versenyképes tudást és gyakorlatot szerezni, vagy ilyen területen szeretnének dolgozni a jövőben. Javasoljuk még azon hitelintézeti munkatársaknak is, akik munkájuk során IT projektekkel kerülnek kapcsolatba, és a projektek sikeressége érdekében tudásukat alapvető projektirányítási ismeretekkel kívánják megerősíteni. 

További részletek

KÉPESÍTETT KOCKÁZATKEZELŐ KÉPZÉS

A tanfolyam célja, hogy alapos banki kockázatkezelői alaptudást adjon; átfogóan, egységes szerkezetben mutassa be a banki kockázatkezelés hatókörébe tartozó feladatokat: a hitelkockázat elemzői teendőket, a hitelkockázati kontroll funkciókat, valamennyi releváns kockázat mérésére, elemzésére vonatkozó teendőket a működési kockázattól kezdve a piaci kockázaton keresztül a belső tőkeszámítási folyamat során kezelendő kockázatokig.

További részletek

KÉPESÍTETT KÖVETELÉSKEZELŐ / WORK-OUT SZAKÉRTŐ KÉPZÉS

6 kovetelesHitelintézetek és pénzügyi vállalkozások kockázatkezelőinek, követeléskezelőinek, work-out, behajtás területén dolgozó munkatársainak ajánljuk. Emellett javasoljuk a vállalatfinanszírozásba üzleti oldalról bekapcsolódó kollégáknak, termékfejlesztőknek, belső ellenőröknek, jogi és compliance területen dolgozóknak is.

További részletek

KÉPESÍTETT PÉNZMOSÁS ÉS TERRORIZMUS FINANSZÍROZÁSA ELLENI KÜZDELEM SZAKÉRTŐ KÉPZÉS

7 penzmosasA programot minden, a törvény értelmében szolgáltató vagy szolgáltatónak minősülő szervezet munkatársai számára ajánljuk, akiknek az ügyfél-azonosításban, a pénzmosásra utaló jelek beazonosításában, bejelentésében szerepük van. Javasoljuk bankbiztonsági szakembereknek, compliance munkatársaknak és belső ellenőröknek is egyaránt.

További részletek

FEBI - Szakképesített bankreferens

FEBI logo

 

Már lehet jelentkezni a 2016. szeptemberben induló OKJ-s képzésünkre! Szerezze meg az emelt szintű OKJ szakképesítést és a Bankszövetség Tanúsítványát a Bankárképző FEBI távoktatási programja keretében!

További részletek

 

A BEFEKTETÉSI TANÁCSADÓ MINDIG TANUL

„Csak olyat adj el, amit értesz!"
2015 év végén – 2016 év elején közel 100, a Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt-nél végzett Minősített befektetési tanácsadó vehette át a képzés sikeres elvégzéséről szóló tanúsítványát! A tanúsítvány mellett az új tanácsadók egy, a végzettségüket igazoló névre szóló plasztikkártyát is kaptak.

További információ

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időkö-zönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

A képzési programjaink ismertetőit, a Tanulmányi és Vizsga-szabályzatokat, egyéb fontos információt az egyes képzések oldalán találhatja meg, ahol a „Letölthető anyagok” fülre kattintva láthatóak az adott program dokumentumai.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.

Trend figyelő

2016. szeptember 20.
A növekedés kulcsa a nők foglalkoztatásában rejlik
Christine Lagarde, az IMF vezérigazgatója, legfrissebb cikkében a nemek közti egyenlőség jelentőségére hívta fel a figyelmet. A kanadai miniszterelnök 2015. évi kormányát példaként említette, ahol megvalósult a nők és férfiak egyenlő aránya. A nők munkapiacon való erős jelenléte mindamellett, hogy nyílt törekvése volt a kormánynak, a gazdaság növekedésével is szorosan kapcsolatba hozható. További részletek
2016. szeptember 12.
Jelentés az EU pénzügyi rendszerének kockázatairól
Az Európai Felügyeleti Hatóságok (ESA) Vegyes Bizottsága közzétette az Európai Unió pénzügyi rendszerének kockázatairól és sebezhetőségéről szóló 2016. évi szeptemberi riportját. További részletek