ÉRTÉKPAPÍR ÜGYINTÉZŐI JOGI VIZSGA FELKÉSZÍTŐ (3 NAP)

ertekpapirKészüljön fel a 3 napos képzésünkkel a Kelet-európai Brókerképző Alapítvány Értékpapír Ügyintézői Jogi Vizsgájára!
Nemcsak a vizsgára készülőknek ajánljuk
a képzést, hanem az értékpapírokat és befektetési termékeket értékesítő befektetési, pénzügyi vállalkozások munkatársai számára és mindazoknak, akiknek munkájuk során ismerniük kell az értékpapírok, befektetések jogi vonatkozásait és a kapcsolódó szabályozásokat!

További részletek

Sikeresen lezajlott a Big Data a gyakorlatban című workshop-unk!

Telt ház előtt tartott előadást

Ficsor Ádám (Smart Data Solutions Kft.),

Dr. Madar László (Bankárképző) majd

Hürkecz Attila és Palotai Bálint (IFUA Horváth & Partners Kft.).

További részletek

KÉPESÍTETT ICAAP SZAKÉRTŐ KÉPZÉS

A 3 napos oktatás az ICAAP – SREP folyamat valamennyi elemére, részletére és a kapcsolódó problémákra is kiterjed. 
A gyakorlatorientált programot a szakmában jártas oktatók tartják.
Kimondottan javasoljuk kockázatkezelési és belső ellenőrzési területen dolgozóknak, akik az ICAAP – SREP folyamatokban érintettek, illetve e szakterületek új belépőinek.

További részletek

A BEFEKTETÉSI TANÁCSADÓ MINDIG TANUL

„Csak olyat adj el, amit értesz!"
2015 év végén – 2016 év elején közel 100, a Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt-nél végzett Minősített befektetési tanácsadó vehette át a képzés sikeres elvégzéséről szóló tanúsítványát! A tanúsítvány mellett az új tanácsadók egy, a végzettségüket igazoló névre szóló plasztikkártyát is kaptak.

További információ

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időkö-zönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

A képzési programjaink ismertetőit, a Tanulmányi és Vizsga-szabályzatokat, egyéb fontos információt az egyes képzések oldalán találhatja meg, ahol a „Letölthető anyagok” fülre kattintva láthatóak az adott program dokumentumai.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.

Trend figyelő

2016. október 25.
A többlet tőkekövetelmény megképzésére a Bankokat lépcsőzetes ütemezéssel segíti az MNB
Az MNB Pénzügyi Stabilitási Tanácsa meghatározza, és évente felülvizsgálja a Magyarországon székhellyel rendelkező, globálisan és egyéb rendszerszinten jelentős hitelintézetek és befektetési vállalkozások körét. Szükség esetén addicionális tőkepuffert vet ki az intézményekre vonatkozóan, illetve folyamatosan figyelemmel kíséri azok működését. További részletek
2016. október 20.
Elindult a Bankárképző Karrier Portálja!
A Bankárképző közel 30 éves működése során több tízezer banki és pénzügyi szakembert képzett különböző szintű szakmai képzésein, diploma programjain. További részletek