Szeretettel meghívjuk a Bankárképzőben szervezett EFPA Hungary INGYENES eseményére!

efpa blog 265x200
Az exkluzív beszélgetés keretében első kézből, az EFPA elnökétől - Emanuele Maria Carlucciotól -  kaphat információkat a modern befektetési tanácsadás feltételeiről, kihívásairól és a lehetséges megoldásokról! A program keretében szó lesz a befektetési tanácsadást érintő változásokról, többek között a digitalizációs megoldások és a mesterséges intelligencia jelentette kihívásokról is.

További részletek

Lehet agilis egy projekt szabályozott környezetben?

bit 200203 265

A banki IT projektek száma nő, ahogy a szabályozói elvárás is. Vajon mikor fog egy nyelvet beszélni az üzleti és az IT szakember? Előadóink gyakorlati tapasztalataik alapján mutatják be a projekt sikerére ható tényezőket.

További részletekMegjelent tavaszi programfüzetünk!

magazine 2020tavasz x265

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe tavaszi programkínálatunkat. Részletes képzésleírásokkal és további információkkal kapcsolatban folyamatosan frissülő honlapunkon tájékozódhat!

Nézzen bele programfüzetünkbe!

Hogyan tovább, OKJ?

blog 200110 265

Lássuk, 2020-tól mi várható a gazdasági-pénzügyi képzések terén?
Milyen OKJ-s végzettségek kerülnek bevezetésre és mi a helyzet a jelenlegiekkel?

További részletek


Tehetünk-e a környezetvédelemért befektetési döntéseinkkel?

ESG

Nem túlzás azt állítani, hogy a klímaváltozást illetően nap mint nap jelennek meg egyre nyugtalanítóbb hírek a világsajtóban. Tehetünk-e ezellen valamit?

További részletek

 

Képzettebb munkatársak a jelzáloghitelezésben!

Jelzalog 265x200

Még nem birkózott meg a jelzáloghitelezési oktatás előírásaival?

Válassza nemzetközi gyakorlaton alapuló, hatékony MCD (Jelzáloghitelezés) képzésünket! Feleljen meg a jogszabályi előírásoknak és növelje ügyfelei elégedettségét! Biztosítsa munkatársai gyors és hatékony oktatását!

További részletek


Karrierlehetőség a Bankárképzőben!

junior tanácsadó 6
A Bankárképző dinamikus csapatába közgazdasági / pénzügyi / számviteli területen végzett, angolul jól tudó junior munkatársakat keres új feladatok megvalósítására. Valamennyi munkatapasztalat előny, de frissen végzett jelentkezőket is várunk!

További részletek