Versenyképes, naprakész ismeretek vállalati és a banki treasury területen!

treasury 265x200
15% KEDVEZMÉNY, ha tavaszi képzésünkre jelentkezik!
A képzés átfogó gyakorlati képzéssel kiegészített tudásanyaggal segíti a munkatársak munkáját, ezáltal a vállalat kitettségeivel kapcsolatos kockázatainak mérséklését likviditáskezelés, kamat- és devizakockázat-kezelés, illetve árupiaci ügyletek segítségével.

További részletek

Sikeresen elindultak online interaktív kurzusaink!

onlineclass 200318

Örömmel hirdetjük, hogy a héten sikeresen lezajlottak az első online tanfolyamaink a Cisco Webex alkalmazásán keresztül! A hallgatóink is értékelték, hogy a megszokott élőszavas kommunikáció mellett chaten-en is bármikor feltehették kérdéseiket:
"Profi megoldás volt 😁! Köszönöm"- a Minősített Befektetési Tanácsadó tanfolyamunk egyik hallgatója

További részletek

Valamennyi képzésünk online módon elérhető!

streaming 200312 x265
A Bankárképző vezetősége azon az állásponton van, hogy a jelen rendkívüli helyzetben – a hallgatók és az oktatók egészségének megőrzése az elsődleges feladat. Ezért március 16-ától minden képzésünket (a rövid tanfolyamoktól a diplomaprogramokig) online módon tesszük elérhetővé, amelynek elérhetőségéről a hallgatókat külön tájékoztatjuk.
Csatlakozzon Ön is otthonából a képzéseinkhez!

További részletek

Megjelent tavaszi programfüzetünk!

magazine 2020tavasz x265

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe tavaszi programkínálatunkat. Részletes képzésleírásokkal és további információkkal kapcsolatban folyamatosan frissülő honlapunkon tájékozódhat!

Nézzen bele programfüzetünkbe!

Tehetünk-e a környezetvédelemért befektetési döntéseinkkel?

ESG

Nem túlzás azt állítani, hogy a klímaváltozást illetően nap mint nap jelennek meg egyre nyugtalanítóbb hírek a világsajtóban. Tehetünk-e ezellen valamit?

További részletek

 

Képzettebb munkatársak a jelzáloghitelezésben!

Jelzalog 265x200

Még nem birkózott meg a jelzáloghitelezési oktatás előírásaival?

Válassza nemzetközi gyakorlaton alapuló, hatékony MCD (Jelzáloghitelezés) képzésünket! Feleljen meg a jogszabályi előírásoknak és növelje ügyfelei elégedettségét! Biztosítsa munkatársai gyors és hatékony oktatását!

További részletek


Karrierlehetőség a Bankárképzőben!

junior tanácsadó 6
A Bankárképző dinamikus csapatába közgazdasági / pénzügyi / számviteli területen végzett, angolul jól tudó junior munkatársakat keres új feladatok megvalósítására. Valamennyi munkatapasztalat előny, de frissen végzett jelentkezőket is várunk!

További részletek