MEGJELENT A 2016. ŐSZI PROGRAMFÜZETÜNK!

 

ONLINE VAP PROGRAM

2016 őszén a Vagyooktatsn, Alap, Portfólió képzésünk ONLINE formában is elérhető!

Szerezze meg most az otthonában az Ön időbeosztásának megfelelően a BAMOSZ és a Bankárképző közös VAP tanúsítványát!

További részletek

BADI - Posztgraduális Bankmenedzsment Program

Badi logoA program gyakorlatorientált és kellően mély tudást nyújt a hitelintézeti területen előre lépni kívánók számára.

A BADI-t ajánljuk a pénzügyi szektorban dolgozó közgazdász, jogász, informatikus, mérnök vagy más végzettséggel rendelkező pénzügyi- és bankszakembereknek, akik elmélyíteni, kiszélesíteni vagy/ és felfrissíteni szeretnék általános szakmai ismereteiket.

További részletek

CEFA - EFFAS 2016 SZEPTEMBER

EFFAS logoA CEFA Befektetés-elemzői Program a European Federation for Financial Analysts Societies (EFFAS, www.effas.net) vizsgatematikájára épülő, nemzetközileg akkreditált oktatási program és vizsgarendszer.

A vizsgák sikeres teljesítésével a hallgatók megkapják az európai CEFA (EFFAS) diplomát. A CEFA (EFFAS) diplomával rendelkezők megszerezhetik a nemzetközi CIIA (Certified International Investment Analyst) diplomát is.

További részletek

FEBI - Szakképesített bankreferens

Már lehet jeleFEBI logontkezni a 2016. szeptemberben induló OKJ-s képzésünkre!

Szerezze meg az emelt szintű OKJ szakképesítést és a Bankszövetség Tanúsítványát a Bankárképző FEBI távoktatási programja keretében! 

További részletek

A BEFEKTETÉSI TANÁCSADÓ MINDIG TANUL

„Csak olyat adj el, amit értesz!"
2015 év végén – 2016 év elején közel 100, a Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt-nél végzett Minősített befektetési tanácsadó vehette át a képzés sikeres elvégzéséről szóló tanúsítványát! A tanúsítvány mellett az új tanácsadók egy, a végzettségüket igazoló névre szóló plasztikkártyát is kaptak.

További információ

BANKÁRKÉPZŐ MIKROVÁLLALATI BANKSZÁMLAINDEX ELEMZÉSE

A Magyarországon működő kis- és középvállalkozások száma meghaladja a 650 ezret, melyek 95%-a mikrovállalkozás. A vállalkozásoknak érdemes körültekintően kiválasztaniuk a számlavezető bankjukat, mivel a kereskedelmi bankok által kínált számlacsomagok közötti tudatos választással jelentős, havi szinten akár 30-40%-os megtakarítást is elérhetnek.

További részletek

LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA DÍJAK – KIVÁRÁS A PIACON?

A bankok az elmúlt félévben alig változtattak lakossági bankszámla kondícióikon. Mindezek mellett a bankok között megfigyelhető nagyságrendi különbségek továbbra is megmaradtak. Ezért továbbra is érdemes körülnézni a piacon, s a saját pénzügyi szokásainknak megfelelő számlát választani, ezzel jelentős összegek takaríthatóak meg.

További részletek

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időkö-zönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

Itt megtalálhatja programjaink ismertetőit, Tanulmányi és Vizsga-szabályzatunkat és képzéseink jelentkezési lapjait. A program-tájékoztatóink által megismerheti a képzéseinkhez fűződő összes kulcsfontosságú információt, segítsé-gükkel átláthatóbbá válnak a képzések felépítése, szisztémája.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.

Trend figyelő

2016. június. 23.
Tóth Juditot az EBTN igazgatósági tagjának választották!
Az Európai Bankárképzők Szövetsége (EBTN) 2016. június 16-án, Athénban megtartott közgyűlésén megválasztották az EBTN új vezetőségét 2017. január 1-től három éves időszakra. Az EBTN új elnöke Colin Morrison, a skót The Chartered Institute of Bankers in Scotland képviselője lett. A nyolc tagú igazgatóság tagjává választották a Bankárképző vezérigazgatóját, dr. Tóth Juditot. További részletek
2016. június. 10.
Már elérhető az európai felügyeleti hatóságok (ESAs) közös honlapja
Elkészült az európai felügyeleti hatóságok (EBA, EIOPA, ESMA – ESAs) közös bizottságának dedikált honlap, ahol a három hatóság közös munkájával kapcsolatos minden fontos információ és hír olvasható. A honlap az alábbi linken érhető el: https://esas-joint-committee.europa.eu/ További részletek