ÉRTÉKPAPÍR ÜGYINTÉZŐI JOGI VIZSGA FELKÉSZÍTŐ

Készüljön fel a Kelet-európai Brókerképző Alapítvány Értékpapír Ügyintézői Jogi Vizsgájára!

Három napos képzésünkön megismerheti az értékpapírok jogi szabályozásából adódó követelményeket, képes lesz banki és befektetési termékeket szakszerűen bemutatni!

További részletek>>

ONLINE VAP PROGRAM

 

 

2016 őszén a Vagyon, Alap, Portfólió képzésünk ONLINE formában is elérhető! Szerezze meg most az otthonában az Ön időbeosztásának megfelelően a BAMOSZ és a Bankárképző közös VAP tanúsítványát!

További részletek

BADI - Posztgraduális Bankmenedzsment Program

 

A program gyakorlatorientált és kellően mély, átfogó tudást nyújt a hitelintézeti területre belépő vagy ott előre lépni kívánók számára. Ajánljuk közgazdász, jogász, informatikus, mérnök vagy akár más végzettséggel rendelkezőknek, akik meg akarják ismerni a banki működést, elmélyíteni, kiszélesíteni vagy/ és felfrissíteni szeretnék a hitelintézeti szakmai ismereteiket.

További részletek

CEFA - EFFAS 2016 SZEPTEMBER

 

A CEFA Befektetés-elemzői Program a European Federation for Financial Analysts Societies (EFFAS, www.effas.net) vizsgatematikájára épülő, nemzetközileg akkreditált oktatási program és vizsgarendszer. A vizsgák sikeres teljesítésével a hallgatók megkapják az európai CEFA (EFFAS) diplomát. A CEFA (EFFAS) diplomával rendelkezők megszerezhetik a nemzetközi CIIA (Certified International Investment Analyst) diplomát is.

További részletek

FEBI - Szakképesített bankreferens

FEBI logo

 

Már lehet jelentkezni a 2016. szeptemberben induló OKJ-s képzésünkre! Szerezze meg az emelt szintű OKJ szakképesítést és a Bankszövetség Tanúsítványát a Bankárképző FEBI távoktatási programja keretében!

További részletek

 

A BEFEKTETÉSI TANÁCSADÓ MINDIG TANUL

„Csak olyat adj el, amit értesz!"
2015 év végén – 2016 év elején közel 100, a Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt-nél végzett Minősített befektetési tanácsadó vehette át a képzés sikeres elvégzéséről szóló tanúsítványát! A tanúsítvány mellett az új tanácsadók egy, a végzettségüket igazoló névre szóló plasztikkártyát is kaptak.

További információ

Ígéretes jövő: középiskolások, mint befektetők?

 MG 2992 jHa a fiatalok tehetséggondozásáról van szó, a Bankárképző neve joggal merül fel aktív támogatóként. Virágzó Mentorprogramunk mellett idén újabb rátermett fiatalok szakmai fejlődését támogattuk. A 2016 telén megrendezett PénzSztár verseny győzteseit a Bankárképző a „Wall Street 101 Pénzügyes Nyári Tábor” részvételi lehetőségével ajándékozta meg.

További részletek

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időkö-zönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

Itt megtalálhatja programjaink ismertetőit, Tanulmányi és Vizsga-szabályzatunkat és képzéseink jelentkezési lapjait. A program-tájékoztatóink által megismerheti a képzéseinkhez fűződő összes kulcsfontosságú információt, segítsé-gükkel átláthatóbbá válnak a képzések felépítése, szisztémája.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.

Trend figyelő

2016. augusztus 26.
Új adatbázissal kívánja elősegíteni az MNB a KKV hitelezést
A Magyar Nemzeti Bank egy új vállalati hitelinformációs rendszert alakított ki. A fejlesztést a központi hitelinformációs rendszerről (KHR) szóló törvény módosítása tette lehetővé, amelynek értelmében a jegybank anonim módon összekapcsolhatja a hitelregiszterből származó információkat az adóbevallásokban szereplő vállalati tulajdonságokkal. Így egy olyan adatbázis jön létre, amely tartalmazza a KHR-ben szereplő, hitelezett vállalatokhoz kapcsolódó ... További részletek
2016. július 18.
Közeleg a SEPA végdátuma, mely a hazai pénzforgalmi szolgáltatókat és vállalkozásokat is érinti
A Single Euro Payment Area (SEPA), vagyis az Egységes Euró Fizetési Övezet célja, hogy az unió tagállamaiban a fogyasztók és a cégek azonos feltételek mellett tudjanak eurós pénzforgalmat (átutalásokat, beszedéseket) lebonyolítani.   További részletek