Trend figyelő           

EBA: Folyamatos előrelépés a felügyeleti konvergenciában

2015-04-21 10:29:00

Az Európai Bankhatóság (EBA) közzétette az uniós bankszektor felügyeleti felülvizsgálati gyakorlatainak konvergenciájáról szóló első, éves jelentését. A riport az elmúlt 3 évben végzett értékelés megállapításaira terjed ki, és középpontjában a felügyeleti felülvizsgálati és értékelési folyamat (SREP), a kockázatok értékelése, felügyeleti stressz teszt, a belső modellek folyamatos felülvizsgálata és a felügyeleti intézkedések és hatáskörök állnak.  >>

EBA: Updated risk dashboard

2015-04-07 14:08:00

The European Banking Authority published the periodical update to its risk dashboard, which summarises the main risks and vulnerabilities in the banking sector in the European Union (EU) by looking at the evolution of Key Risk Indicators (KRI) from 55 banks for Q3 of 2014.  >>

english

русский

magyar

Bankárképző > Biztosítós marketingigazgató került a Citibankhoz


Biztosítós marketingigazgató került a Citibankhoz

2010. április 19-től Yalcinkaya Veronika (Budapest – 1970) tölti be a Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe marketingigazgatói pozícióját, egyben tagja lett a Citibank Magyarország felsővezetői testületének.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen 2006-ban szerzett MBA-diplomát; 2002-2004 között menedzsmenttanulmányokat folytatott a New York-i Állami Egyetemen és a Rochesteri Műszaki Intézetben. Angol, német, török és francia nyelvismerettel rendelkezik.

Tizenhárom esztendős marketingtapasztalatát különböző üzletágakban szerezte. Karrierje a Tyco Group Magyarországnál indult (1997-2005), ahol később marketingigazgatóként a Közép-Kelet-Európa régió 11 országában a brandingért, marketingért, valamint a külső és belső kommunikációért felelt. Ezt követően az AXA Magyarországnál (Credit Suisse Life & Pensions/Winterthur; 2005-2007) dolgozott marketingkommunikációs igazgatóként, ahol sikeresen irányította az arculatváltási kampányokat (Credit Suisse-ről Winterthurrá, majd Winterthurról AXA-ra). Az AXA és az ELLA Bank egyesítése után az UniCredit Bankhoz csatlakozott (2007-2009), ahol a lakossági, kkv- és nagyvállalati üzletágak marketingkommunikációért felelős ügyvezető igazgatóhelyettese volt.

Hallgatói információ


Elfelejtett jelszó
Bankárképző a FaceBookon Bankárképző hírlevél feliratkozás  ISO 9001