Trend figyelő           

IFRS: New loan loss accounting model

2015-05-21 17:49:00

The International Accounting Standards Board (IASB) published a new Standard called IFRS 9 „Financial Instruments” in order to improve the way in which financial instruments are accounted for.  >>

EBA: Az Unió pénzügyi rendszerét érintő kockázatok tovább fokozódtak

2015-05-13 11:44:00

Az Európai Unió felügyeleti hatóságainak Közös Bizottsága nyilvánosságra hozta az Unió pénzügyi rendszerének kockázatait és sebezhetőségét elemző ötödik összefoglaló jelentését. A jelentés szerint az elmúlt hat hónapban az EU pénzügyi rendszerét érintő kockázatok jellege lényegében nem változott, de problémára utal, hogy mértékük erősödött.  >>

english

русский

magyar

Bankárképző > Biztosítós marketingigazgató került a Citibankhoz


Biztosítós marketingigazgató került a Citibankhoz

2010. április 19-től Yalcinkaya Veronika (Budapest – 1970) tölti be a Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe marketingigazgatói pozícióját, egyben tagja lett a Citibank Magyarország felsővezetői testületének.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen 2006-ban szerzett MBA-diplomát; 2002-2004 között menedzsmenttanulmányokat folytatott a New York-i Állami Egyetemen és a Rochesteri Műszaki Intézetben. Angol, német, török és francia nyelvismerettel rendelkezik.

Tizenhárom esztendős marketingtapasztalatát különböző üzletágakban szerezte. Karrierje a Tyco Group Magyarországnál indult (1997-2005), ahol később marketingigazgatóként a Közép-Kelet-Európa régió 11 országában a brandingért, marketingért, valamint a külső és belső kommunikációért felelt. Ezt követően az AXA Magyarországnál (Credit Suisse Life & Pensions/Winterthur; 2005-2007) dolgozott marketingkommunikációs igazgatóként, ahol sikeresen irányította az arculatváltási kampányokat (Credit Suisse-ről Winterthurrá, majd Winterthurról AXA-ra). Az AXA és az ELLA Bank egyesítése után az UniCredit Bankhoz csatlakozott (2007-2009), ahol a lakossági, kkv- és nagyvállalati üzletágak marketingkommunikációért felelős ügyvezető igazgatóhelyettese volt.

Hallgatói információ


Elfelejtett jelszó
Bankárképző a FaceBookon Bankárképző hírlevél feliratkozás  ISO 9001